About              Services               Partners

Blog                Contact us

EL 080 INVESTOR DAY ja és aquí!

EL 080 INVESTOR DAY ja és aquí!


OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER A APLICAR AL 080 INVESTOR DAY, EL CONCURS D'STARTUPS I MARQUES EMERGENTS DE LA INDÚSTRIA DE LA MODA

 Seed&Click  080 Barcelona Fashion presenten la 4ª edició del 080 Investor Day.

Aquesta és una crida a tots els emprenedors i startups d'arreu del món a participar en el 080 Investor Day, el fòrum internacional de Fash Tech de la 080 de Barcelona. L'esdeveniment celebra el seu 5e any amb l'objectiu un cop més d'impulsar l'ecosistema emprenedor dins del món de la moda a la ciutat de Barcelona, reunint en un mateix espai a projectes de tot el món.

Així, el 080 Investor Day és un concurs que consta de dues categories:

080 Investor Day Startups: 

  • Emprenedors i startups de tot el món poden aplicar a aquesta categoria sempre que tinguin un projecte empresarial ben definit, legalment constituït, relacionat o aplicable a la indústria de la moda i que estiguin preferentment en una fase Beta del seu producte/servei/app/portal i en fase de comercialització.
  • Els projectes han de pertànyer a una d'aquestes àries: aplicació mòbil, internet, producte, màrqueting (geolocalització, anàlisis de mercat, publicitat, neuro-màrqueting, fidelització de clients, personalització, etc.) nous serveis y/o negocis, noves vies d’ingressos, distribució, serveis, distribució, logística, sostenibilitat, disseny, tecnologia, "big data", "wearables", teixits intel·ligents i xarxes socials.

CONSULTA LES BASES AQUÍ - STARTUPS

080 Investor Day Raising Brands: 

  • En aquesta categoria, dissenyadors i marques emergents poden participar amb la seva proposta en els mateixos requeriments que les startups  i a més hauràn de tenir residència a Catalunya, com a mínim una col·lecció comercialitzada i un màxim de 4 col·leccions al mercat.

CONSULTA LES BASES AQUÍ - MARQUES EMERGENTS

EL 080 Investor Day tindrà lloc el 26 de juny, a partir de les 16:00 hores al Recinte Modernista de Sant Pau i inclourà dues conferencies en format keynote per part de ponents de talla mundial.

Una taula de jutges nacionals i internacionals avaluarà als 5 finalistes i escollirà per una banda a la millor startup, i per altra a la millor marca emergent, optant ambdues a un premi valorat en 120.000 € i en el que participen companyies punteres en el seus respectius mercats.

L'esdeveniment serà conduit totalment en anglès per a facilitar la participació i la comprensió del públic internacional i contribuir al propòsit d'ubicar a Barcelona com un dels hubs en termes d'innovació i iniciativa emprenedora a la indústria de la moda. Una última dada; l'edició de l'any passat va congregar més de 32.000 assistents!

A qué estàs esperant!

Presenta la teva startup o marca emergent al 080 Investor Day, tens fins el dia 1 de juny de 2018!

Comments


To comment, please login or create an account
Modify cookies